Podcast #3 med Mall Allpere — Swedbank

I mitt tredje avsnitt har jag samtal med bästa Mall Allpere. Första gången jag träffade Mall var som beställare när jag jobbade som konsult och Mall var chef på Telia. Under åren har jag har nöjet att få samarbeta med Mall i flera olika tillfällen på Berghs och inom Design Leadership Community.

Podcast #3 med Mall Allpere — Swedbank
Foto av Jacob Hodgson

I mitt tredje avsnitt har jag samtal med bästa Mall Allpere. Första gången jag träffade Mall var hon beställare när jag jobbade som konsult och Mall var chef på Telia. Under åren har jag har nöjet att få samarbeta med Mall i flera olika tillfällen, både på Berghs och inom Design Leadership Community. Mall har arbetat som designer på Nokia och Electrolux och under senare år varit chef och ledare inom design och UX på Telia och Swedbank.

Denna podd är exklusivt för dig som är medlem och prenumererar på mitt nyhetsbrev. Syftet podden är att ha ett samtal med produkt- och designledare kring att vara ledare eller chef och kring vad som är roligt, svårt, härligt och vilka frågor som man brottas med i vardagen.

I detta samtal pratar vi om

  • Att både affär och kund skulle må bättre om designers har en bättre affärskunskap
  • Att det behövs ledare i olika former, inte bara rollen chef
  • Hur olika typer ledarskap passar i olika habitat
  • Att det idag ofta saknas ett affärstänk inom designutbildningar
  • Ska en chef ha kunna hantverket eller räcker det att kunna personalfrågorna
  • Hur driver vi förändring, hur hittar vi mål och drivkrafter för att skapa en förändring
  • Att var lyhörd i den situation man är i och det är komplext att vara ledare
  • Och mycket och mycket annat

Logga in eller bli medlem för att ta del av podden, det är gratis.