Podcast #4 med Anna Swartling — Cartina

I mitt fjärde avsnitt har jag samtal med världens bästa Anna Swartling. Jag har haft turen att få träffa Anna via Design Leadership där hon har varit och pratat kring hur hon arbetat som designledare och chef på SEB och den resa de har gjort där.

Podcast #4 med Anna Swartling — Cartina
Foto av Amr Taha™ 

I mitt fjärde avsnitt har jag samtal med världens bästa Anna Swartling. Jag har haft turen att få träffa Anna via Design Leadership där hon pratat kring hur hon arbetat som designledare och chef på SEB och den resa de har gjort där. Anna har en bred bakgrund inom flera områden och företag som t.ex Head of Customer Experience Design på SEB, verkat inom STIMDI, lärare och föreläsare och drivit eget. Nyligen började Anna på Cartina som Head of Customer Centric Transformation vilket är en superspännande roll och område.

I detta samtal pratar vi om

  • Styrkan och erfarenheten som designer, när man arbetar som chef och förändringsledare
  • Att det tar lång tid att få med sig andra människor att arbeta kundcentrerat
  • Att bygga designförmåga på stora företag
  • Att ha, eller inte ha en ledare eller chef
  • Att ge bort design till andra, eller inte
  • Att stötta andra att bli sätt bästa jag
  • Och mycket, mycket annat

Logga in eller bli medlem för att höra avsnittet (det är gratis)