De fyra stenarna

Vad är det här för jävla skit! En kollega höjde rösten och nästan skrek i mitt ansikte. Beställarna och produktägaren och några intressenter var med. Rummet blev tyst.

De fyra stenarna
Vad är det här för jävla skit!

En i teamet höjde rösten och nästan skrek i mitt ansikte. Beställarna och produktägaren och några intressenter var med. Rummet blev tyst. Jag sa lugnt, men kanske lite osäkert — Låt oss testa, det här kanske upplevs som lite konstigt men jag lovar att det kommer att bli bra diskussioner.

För att backa bandet. Jag hade börjat hos en ny kund. Vi var ett nytt team med olika kompetenser, tech, produkt och design. Vi skulle bygga ett nytt system helt från början och vi började på ett vitt blad.

Mycket stod på spel. Det var ett sådant där system som är grunden till det mesta och där hela affären var beroende av att systemet skulle fungera.

Det var början av projektet och där jag ville att vi skulle göra en övning tillsammans. Jag hade insett att vi fastnade i tekniska detaljer kring lösning. Jag ville att vi skulle återgå till vilket problem vi skulle lösa. Vi behövde se vilka olika lösningar som kunde lösa problemet.

Logga in gratis för att läsa resten av mina tankar.