Det här är början på något

Vem är jag och varför ska jag skriva om produkt, design, ledarskap och organisation?

Det här är början på något

Vem är jag och varför ska en som jag skriva om produkt, design, ledarskap och organisation?

Hej, jag heter Jens Wedin och har jobbat med produkt- och tjänsteutveckling i över 20 år, helt sjukt kan man tänka. När jag var liten så hade jag två intressen, jag ritade och höll på med datorer. Så skapandet har alltid varit en drivkraft för mig.

När jag utbildade mig var alltid teckning och form nått som var naturligt för mig, i jämförelse med matte, läsande och skrivande som jag alltid fått kämpa för. Min första spelkonsol och dator fick jag i tidig ålder. Jag var såklart intresserad av att spela spel men jag var intresserad av hur det fungerade, både när det kommer till mjukvara och hårdvara.

Idag gör jag mer eller mindre samma sak, fast jag lägger mer fokus på att hjälpa andra att skapa saker. Jag hjälper människor, team, företag och organisationer kring produkt, design, ledarskap och organisation. Ofta jobbar jag som produkt-, design-, innovations-, agil-, eller organisationscoach. Alla kallar det lite olika men ofta är det ungefär samma sak, att vi ska bli lite bättre på det vi gör så vi växer som människor och organisation eller företag.

Syftet med mitt skrivande är några olika saker

  • hjälpa dig att blir lite bättre på det du gör i din professionella vardag och får en bättre struktur att lyckas
  • hjälpa mig att få tid att reflektera och formulera mina tankar och åsikter
  • bygga något eget som leder till nya erfarenheter, nya kontakter och nya mål

Min ambition är att skriva något varje vecka (vi får väl se hur det går...). Så följ gärna mig och prenumerera på det jag skriver, varje gång jag publicerar något kommer det direkt till din inbox.