Beslutet

Det är vinter för några år sedan. Jag sitter i soffan i vårt vardagsrum. Jag tittar ut genom fönstret men ser inte vad som är utanför. Jag är någon annanstans. Jag funderar på vilket beslut jag ska ta. Det är svårt.

Beslutet

Det är vinter för några år sedan. Jag sitter i soffan i vårt vardagsrum. Jag tittar ut genom fönstret men ser inte vad som är utanför. Jag är någon annanstans. Jag funderar på vilket beslut jag ska ta. Det är svårt. Några dagar innan har jag varit i London och träffat en designchef om att ta ett jobb på ett stort företag och hjälpa dem bygga deras designstudio. Samtidigt hade jag påbörjat en dialog med ett annat litet konsultföretag. Jag hade träffat företagets grundare på ett fik nära där jag bor och vi har haft ett nära och personligt samtal. Jag har nu två erbjudanden med två helt skilda möjligheter och utmaningar. Vilket beslut ska jag ta?

Att ta beslut kan vara enkelt och något som du inte ens tänker på. Det kan vara något du ibland gör själv eller i grupp. Ibland är det jäkligt svårt och du kan inte se vilken väg som är den bästa. Ibland så väljer du att inte ta ett beslut, vilket också är ett beslut. Ibland så tar du ett beslut på logiska grunder, ibland tar du det utifrån känsla eller erfarenhet. Kan du känna igen dig i detta? Som design- och produtkledare så tar du massor av beslut hela dagarna, medvetna eller omedvetna, ibland små och ibland stora, eller hur?

Bli medlem för att läsa vidare, det är grattis.