Framtiden

"Jag vet inte vad jag ska göra. Det är så himla rörigt, och jag ser inte hur jag ska komma framåt. Jag är i en situation jag egentligen inte vill vara, men jag vet inte vad jag ska göra för att ta mig ur detta. Jag kan inte ta första steget, för jag vet inte vad vårt mål eller vision är"

Framtiden

"Jag vet inte vad jag ska göra. Det är så himla rörigt, och jag ser inte hur jag ska komma framåt. Jag är i en situation jag egentligen inte vill vara, men jag vet inte vad jag ska göra för att ta mig ur detta. Jag kan inte ta första steget, för jag vet inte vad vårt mål eller vision är". Kan du själv känna igen dig i dessa resonemang?

Jag pratar med många människor i min vardag som inte riktigt vet vad som är nästa steg. Ibland så sitter de i en situation och inte vet vart de ska ta sin produkt eller tjänst. Ibland så är det människor som inte vet vad som är nästa steg i sin karriär eller sitt liv. Jag har själv börjat experimenterat med två modeller som hjälper mig öppna upp olika vägar, konkretisera och reda ut mina tankar.

Vilken framtid vill du skapa?

Nu börjar det gå mot sommaren och det är ett grymt tillfälle för att reflektera över vad som är nästa steg och olika vägar framåt. Vill du vara med och testa?

De två modellerna som jag använder mig av, är en blandning av Odyssey planering, Double Diamond och Ikigai. Kom så testar vi.

Bli medlem för att läsa vidare. Det är gratis.