Höjderna

Jag steg in på kontoret, ett litet rum i slutet av en korridor. Där dörren ofta var stängd. Där satt en högre chef i vår organisation. Jag hade hört att det var en bra chef.

Höjderna

Jag steg in på kontoret, ett litet rum i slutet av en korridor. Där dörren ofta var stängd. Där satt en högre chef i vår organisation. Jag hade hört att det var en bra chef. Hen hade till en början inte riktigt haft koll på vad vi jobbade med. Men med tiden hade hen blivit ”stucken” av vad vi gjorde, och var nu såld på vårt sätt att arbeta.

Jag hade jobbat på företaget någon månad och hade nu fått möjlighet att få komma att presentera mig och mina första tankar kring vad jag sett och reflekterat över som nyanställt.

Jag var så klart lite nervös, nytt ställe och möjlighet att göra ett gott intryck för en högre chef i vår organisation. Jag hade redan fångat upp saker som jag tycker saknades och vad som skulle kunna göra oss bättre. Jag hade med mig en lista på saker som jag ville lyfta och en presentation som jag snickrat ihop. Det här kommer gå bra, tänkte jag.

Logga in för att fortsätta läsa artikeln, det är gratis